Pozovite nas: +382 68 103 316 (Viber)

|

Email: radnja@fotodejo.com

logo

O NAMA

line

Duže od dvije decenije pravimo fotografije lijepe kao slika!

Foto Dejo je fotografski studio sa dugogodišnjom tradicijom. Kvalitet i raznovrsnost usluga koje nudimo, učinili su nas prepoznatljivim brendom u Crnoj Gori.

Naši klijenti prepoznali su naše zalaganje, znanje, kao i želju da im udovoljimo i da njihove dragocjene uspomene sačuvamo od zaborava. Zahvaljujući vama, od male fotografske radnje postali smo fotografski studio koji je poznat ne samo u Podgorici, već i širom naše zemlje, kako po kvalitetu, tako i po raznovrsnosti usluga.

Ni poslije dvije decenije ne odstupamo od našeg glavnog cilja – da naši klijenti iz naše radnje izađu sa osmjehom na licu. S tim na umu, kako bismo obezbijedili najviši mogući kvalitet naših usluga, neprestano pratimo razvoj savremene opreme, a naši zaposleni se svakodnevno obrazuju i usavršavaju.

Naš portfolio obuhvata usluge cjelokupnog fotografskog asortimana. Bavimo se profesionalnim fotografisanjem i snimanjem svadbi, rođendana i svih ostalih svječanosti, presnimavanjem video materijala, izradom pečata, digitalnom štampom velikog formata, izradom kalendara, štampanjem na različitim materijalima, izradom foto book-ova…

Pozivamo vas da se uvjerite i sami. Garantujemo vam vrhunsku uslugu, prihvatljive cijene i kratke rokove izrade. Čekamo vas na starom mjestu - na Trgu Božane Vučinić u Podgorici.

Vaš Foto Dejo